Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over Bay Networks†Routers:

Bay Networks is een netwerk leverancier van de hardware gevormd door de fusie van Santa Clara, CaliforniŽ op basis van synoptici Communicatie en Billerica, Massachusetts gevestigde Wellfleet Communicatie op 6 juli 1994. Was synoptici een belangrijke vroege innovator van Ethernet-producten, waaronder een pre-standaard twisted pair snelle Ethernet product. Wellfleet was een belangrijke concurrent van Cisco Systems in de router markt.

Bay breidde de productlijnen van synoptische evangeliŽn en Wellfleet en ging de Asynchronous Transfer Mode product ruimte.

Bay werd overgenomen door Nortel in juni 1998, voor 9,1 miljard dollar verbreding Nortel het bereik van de traditionele drager klantenbestand in enterprise data netwerken; Nortel omgedoopt zelf Nortel Networks na de fusie. In december van 2009, Nortel verkocht haar Enterprise business to Avaya. De verkoop omvatte een paar overgebleven Bay Networks producten die nog actief waren in de portefeuille van Nortel op het moment van de verkoop, zoals de Ethernet Switch 450 en Backbone Concentrator Node (BCN) router.

The Bay Networks product Small Office / Home Office lijn overleeft tot op de dag als de Netgear producten (heeft behoefte aan meer info) die op grote schaal worden verkocht door elektronicazaken. Netgear oorspronkelijk begonnen als een divisie van Bay Networks in januari 1996, en werd uitgesponnen als een zelfstandige onderneming in september 1999.

Bay Networks†Router Paswoorden Lijsts:

Vendor – Model Access Type Username Password
Bay Networks – Router Telnet User (none)
Bay Networks – Router Telnet Manager (none)
Bay Networks – Router User (none)
Bay Networks – SuperStack II Telnet security security
Bay Networks – SuperStack II security security
Bay Networks – Switch Telnet n/a NetICs
Bay Networks – Switch n/a NetICs