Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over BestData†Routers:

Best Data is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van datacommunicatie producten, waaronder breedband technologieŽn. Al meer dan twee decennia heeft Best Data is opgericht als een bekend merk voor modems in de consument arena. Strategie van de onderneming is om de nieuwste technologie te brengen aan de klanten tegen de beste prijs. We houden al meer dan 20 miljoen computers aangesloten en zal blijven doen.

Als een van de weinige uitgebreide Broadband bedrijven, Best Data biedt producten voor zowel de kabel en telefonie-industrie. Best Data heeft haar Smart Een product line-up aan verschillende DOCSIS Certified kabelmodems, de Smart One CMX300 en CMX 110 op te nemen. Best Data's Smart Een kabel modems zijn meer dan 100 keer sneller dan analoge modems en bewezen betrouwbare en hoogwaardige apparaten. De Smart Een CMX300 kabelmodem biedt Ethernet-netwerk connectiviteit en Universal Serial Bus (USB)-interfaces voor eenvoudige plug-and-play installatie en unieke ondersteunende instrumenten die speciaal voor kabelexploitanten naadloze intergratie te garanderen.

De Smart Een kabelmodems zijn bekroond met certificering van CableLabs voor het voldoen aan alle DOCSIS interoperabiliteitsnormen. De DOCSIS 1.1-specificatie biedt ook verbeterde Quality of Service (QoS), die garanties voor bandbreedte en de levering van service biedt. Verbeterde functionaliteit en bandbreedte kunnen kabelexploitanten verbeterde functies en diensten aan te bieden aan hun abonnees, zoals verbeterde spraak-, data-en videotoepassingen.

BestData†Router Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
BestData – EA142 (Conexant Firmware) root root