Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over Breezecom†Routers:

Breezecom is een bekende fabrikant van netwerk-apparatuur en oplossingen.

Alvarion Ltd is een 4G communicatiebedrijf. Alvarion verkoopt netwerk "oplossingen" voor breedband draadloze technologieŽn WiMAX, TD-LTE en WiFi aan service providers en ondernemingen die een grote verscheidenheid van industrieŽn, zoals mobiele breedband, residentiŽle en zakelijke breedband, nutsbedrijven, gemeenten en openbare veiligheid agentschappen.

Alvarion werd oorspronkelijk opgericht als BreezeCOM Ltd in september, 1992. In maart 2000 BreezeCOM had een Initial Public Offering, de verkoop van 5 miljoen aandelen van zijn gewone aandelen tegen een prijs van $ 20 per aandeel. BreezeCOM waren de aandelen genoteerd op de NASDAQ onder het symbool BRZE.

In augustus 2001 werd BreezeCOM gefuseerd met een ander IsraŽlisch bedrijf, Floware Wireless Systems Ltd (NASDAQ: FLRE), die werd opgericht in 1993. Het gefuseerde bedrijf veranderde zijn naam in Alvarion.

In april 2003, Alvarion verworven InnoWave ECI Wireless Systems Ltd , van ECI Telecom. In juli 2003 Alvarion tekende een strategische samenwerkingsovereenkomst met Intel om samen te ontwikkelen WiMAX gebaseerde breedband draadloze toegangssystemen, met behulp van WiMAX-chips van Intel.

Breezecom†Router Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
Breezecom – Breezecom Adapters n/a Master
Breezecom – Breezecom Adapters n/a laflaf
Breezecom – Breezecom Adapters Console n/a Helpdesk
Breezecom – Breezecom Adapters n/a Super
Breezecom – Breezecom Adapters n/a Master
Breezecom – Breezecom Adapters n/a laflaf