skyblock.nl


Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over Canyon†Routers:

CANYON is een vrolijke, jonge en dynamische lifestyle merk dat gedijt het leven comfortabeler te maken door het aanbieden van een breed scala aan praktische, eenvoudig te gebruiken en betaalbare IT-gerelateerde consumenten-elektronica en computer randapparatuur aan de vele mensen. Dit principe vormt de kern van het merk en onze dagelijkse zakelijke activiteiten wereldwijd.

Ons assortiment is ontwikkeld met onze inzet voor mooie en stijlvolle product design te bieden tegen concurrerende prijzen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Wij bieden een gediversifieerde portefeuille van desktop computers, chat packs, MP3 & multimediaspelers, speakers, headsets, muizen, webcams, notebooktassen, en nog veel meer. Ons product is verdeeld in drie belangrijke segmenten:. Regular Line , Sportsline en de Platinum Series , onze business line

Om een efficiŽnte levering van producten te garanderen, hebben we een gevestigde netwerk van verkoopkantoren in meer dan 50 landen en strategisch gelegen distributiecentra in China, Finland, TsjechiŽ en Dubai. Kwaliteitscontrole teams zijn gevestigd in China en Taiwan om ervoor te zorgen onze producten zijn de nieuwste normen en eisen voldoen. CANYON ook sterk profiteert van de expertise en de leiding van het moederbedrijf, ASBISc Enterprises plc, een wereldwijd IT-componenten en randapparatuur distributeur genoteerd aan de beurs van Warschau.

Opgericht in 2003, Canyon is een van 's werelds snelst groeiende merken in IT-gerelateerde consumentenelektronica in AziŽ en de EMEA-regio.

Canyon†Router Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
Canyon – CN-BR1 (Canyon Firmware) admin admin
Canyon – CN-BR2 (Canyon Firmware) admin 1234
Canyon – CNP-WF514A (Canyon Firmware) guest guest
Canyon – CNP-WF514N1 (Canyon Firmware) admin 1234
Canyon – CN-WF514 (Canyon Firmware) admin 1234
canyon – router Multi Administrator admin