skyblock.nl


Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over Citel Routers:

CITEL is de VoIP-migratie Company ™. Wij ontwikkelen 's werelds meest uitgebreide portfolio van netwerk-edge producten voor bedrijven mogelijk om de kosten en productiviteit voordelen van IP-telefonie te realiseren, terwijl gebruik te maken van bestaande telecom-en datacom investeringen.

Opgericht in 1995 in Nottingham, UK als ontwikkelaar van Computer Telephony Integration (CTI) toepassingen, is het bedrijf gegroeid in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een wereldleider in het ontwerpen en produceren van IP-telefonie migratie-oplossingen.

CITEL kern producten, met inbegrip van de Portico ™ TVA ™, de CITEL C-4110 SIP/IAX2 IP-telefoon, het verlengstuk ™ product suite en de EDAC (Uitbreidbaar Digitaal naar Analoog Converter), ingegaan op de belemmeringen binnen de 100 miljard dollar VoIP migratie kans. Door gebruik te maken van een onderneming bestaande PBX, de hoorn en de bedrading infrastructuur, terwijl tegelijkertijd de distributie van geconvergeerde diensten en toepassingen die de productiviteit verhogen en de operationele uitgaven, CITEL verbetert de business case voor IP-telefonie migratie. De groei in de VoIP-markt wordt gedreven door eindgebruikers die om de functie en de kostenvoordelen van IP-telefonie te vangen, maak de overgang sneller, goedkoper en makkelijker met unieke migratie CITEL's oplossingen

.

Citel Router Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
Citel – Handset Gateway HTTP citel password
Citel – Handset Gateway Telnet (none) citel