skyblock.nl


Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over Corecess†Routers:

Corecess ontwerpt, ontwikkelt en produceert de telecommunicatie-apparatuur voor de toegang tot breedband-netwerk, in het bijzonder voor de vezel gebaseerde toegang netwerk met de state-of-the-art optische verbinding technologieŽn, zoals de Gigabit Ethernet Passive Optical Network en de Wavelength Division Multiplex passief optisch netwerk.

Na opgericht in 1997, heeft Corecess gediend meer dan 5 miljoen breedbandaansluitingen voor de operators in meer dan de 20 landen. Met deze diepe en uitgebreide ervaring op de markt voor breedbandtoegang, Corecess biedt de geÔntegreerde oplossingen voor de vezel gebaseerde toegang tot het netwerk dat de quantum sprong van de bandbreedte brengt terwijl het verbeteren van de intelligentie en het houden van de economie. De Corecess 'toekomstbestendig optische verbinding technologieŽn zoals GEPON en WDM PON maken verlagen van de barriŤres van de exploitanten om hun ultieme droom van de all-glasvezelnetwerk en de Corecess realiseren' deep-glasvezelnetwerk oplossing waarbij de nieuwste laatste mijl oplossing zoals als VDSL2, ADSL2 + en Fast Ethernet-switch direct verbonden met deze geavanceerde optische verbindingen maakt de exploitanten van de homogene service via het aanbieden van de hoge bandbreedte op hun as-is-netwerk met de minimale kosten.

Corecess 'complete lijn van glasvezel gebaseerde toegang oplossingen verrijken het dienstenaanbod van de operatoren en maakt de toegang tot het netwerk betrouwbaar, beheersbaar en meer kosteneffectief, terwijl het verstrekken van de naadloze migratie pad voor de volgende generatie toegangsnetwerk. Alle producten worden geholpen met een verbeterde GUI-gebaseerde beheer en monitoring software voor bedrijven in te schakelen in het beheer van hun netwerk elementen.

Corecess†Router Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
corecess – 3113 Multi admin (none)
Corecess – 6808 APC Telnet corecess corecess
Corecess – Corecess 3112 HTTP Administrator admin