skyblock.nl


Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over Deutsch Telekom Routers:

Deutsche Telekom AG is een telecommunicatie-bedrijf met hoofdzetel in Bonn, Duitsland. Het is het grootste telecommunicatiebedrijf in Europa. Deutsche Telekom werd opgericht in 1996 als het voormalige staatsbedrijf ownedmonopoly Deutsche Bundespost werd geprivatiseerd. Met ingang van juni 2008 heeft de Duitse regering heeft nog steeds een 15%-belang in aandelen van het bedrijf direct, en nog eens 17% door de overheid KfW.

De voormalig CEO Kai-Uwe Ricke werd verdrongen door het bestuur van de onderneming als gevolg van slumping verkoop en de vlucht van klanten goedkoper concurrenten. Meer dan 1,5 miljoen klanten veranderd in rivaliserende bedrijven in de loop van 2005 en 2006 en als gevolg daarvan, Deutsche Telekom ontslagen meer dan 30.000 werknemers. De nieuwe CEO werd aangekondigd op 12 november 2006 na een lange nacht board sessie: Rene Obermann, de voormalige CEO van T-Mobile International

.

De voorganger van Ricke, Ron Sommer, voorzitter van Deutsche Telekom tussen 1995 en 2002, werd afgezet als gevolg van de daling van de beurskoers van het bedrijf in 2002. Op het hoogtepunt van de dot-com bubble, het aandeel werd gewaardeerd op meer dan € 100, maar aanzienlijk gedaald tot ongeveer € 12/share tijdens een paar maanden. [4] Sommer zei dat "hij een mening op basis van moeilijkheden tussen hem en de raad van de Telekom had".

Als onderdeel van de Deutsche Telekom afluisteren controverse, werden kosten ingediend tegen het bedrijf voor mogelijk misbruik van gespreksgegevens te snoop op commissarissen en journalisten. In oktober 2008 heeft het bedrijf bevestigd dat persoonlijke informatie van 17 miljoen klanten voor mobiele telefonie waren gekopieerd.

Deutsch Telekom Router Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
Deutsch Telekomm – T-Sinus 130 DSL HTTP (none) 0
Deutsche Telekom – T-Sinus 1054 DSL HTTP (none) 0
Deutsche Telekom – T-Sinus 154 DSL HTTP (none) 0
Deutsche Telekom – T-Sinus DSL 130 HTTP admin (none)