skyblock.nl


Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over DovadoRouters:

Dovado is een bekende fabrikant van netwerk-apparatuur en oplossingen.

Opgericht in het begin van 2004, DOVADO is een innovatief merk dat als zich ontwikkelt zijn producten levert voor mobiel breedband toegang.

Met hoofdkantoor in Dubai en een Europese Branch Office gevestigd in Stockholm, zijn we in staat om zicht te krijgen op de specifieke technische en marktvooruitzichten in de richting van mobiele breedband en de nieuwste trends van de mobiele industrie ondergaat.

Omdat het een kleine en onafhankelijke organisatie, wij zijn snel en dynamisch in onze aanpak. We blijven flexibel in onze voortdurende firmware ontwikkeling die helpt bij het versterken van ons merk en in stand houden van een exponentieel groeiende publiek van trouwe klanten. Met de introductie van elke nieuwe firmware, zijn we continu toevoegen van verdere waarde door de invoering van nieuwe "out-of-this-world"-functies, nog een USB-modem ondersteuning, evenals verbeteringen aan bestaande functies en functionaliteit.

Vanaf het allereerste begin hebben we behouden onze pionier positie binnen de mobiele breedband race door het ondersteunen van de allernieuwste snelheden de mobiele industrie heeft ingezet, en over te zetten.

DOVADO is een 100% particulier eigendom, gefinancierd en gecontroleerd bedrijf.

DovadoRouter Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
Dovado – UMR (Dovado Firmware) admin 0000