skyblock.nl


Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over Dynalink†Routers:

Dynalink is een bekende fabrikant van netwerk-apparatuur en oplossingen.

Dynalink * is een marktleider op het gebied meer dan 15 jaar in Nieuw-Zeeland en AustraliŽ, marketing, distributie en ondersteunende communicatie producten. Ons bedrijf is gebaseerd op het leveren van hoge kwaliteit van communicatie oplossingen voor onze klanten, ondersteund door uitstekend product ondersteuning en klantenservice. We hebben voldaan aan meer dan 1,5 miljoen klanten in heel AustraliŽ & Nieuw-Zeeland en hebben succesvolle partnerships met een aantal van de grote ISP's, telco's en pc-fabrikanten in onze regio.

Dynalink producten zijn speciaal ontworpen voor Australische en Nieuw-Zeelandse omstandigheden en beschikken over breedband ADSL2 + modems en routers, 56k modems, een breed scala van netwerkproducten en VoIP-producten. Sterke relaties met onze productie partners bieden klanten het voordeel van directe toegang tot de technische expertise van wereldklasse R & D-teams.

De Dynalink team zich richten op het ontwikkelen van sterke partnerships met bestaande en potentiŽle klanten. Wij bouwen bedrijf door het verstrekken van tijdige, waar voor uw geld producten die worden ondersteund door ongeŽvenaarde service en ondersteuning. Professionele technische ondersteuning voor eindgebruikers en resellers, en snelle levering van over de garantie vervangingen zijn voorbeelden van onze serieuze toewijding aan klantenservice.

De consistente ontvangst van Reader's Choice en andere onderscheidingen voor Dynalink producten, service en merk zijn duidelijke bevestiging van onze hoogwaardige producten en premium klantenservice.

* Dynalink Nieuw-Zeeland is een dochteronderneming van NetComm Limited, netcomm.com.au

Dynalink†Router Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
Dynalink – RTA100 (Dynalink Firmware) admin admin
Dynalink – RTA1025W (Dynalink Firmware) admin admin
Dynalink – RTA1320 (Dynalink Firmware) admin admin
Dynalink – RTA1335 (Dynalink Firmware) admin admin
Dynalink – RTA220 (Dynalink Firmware) admin
Dynalink – RTA230 Multi admin admin