skyblock.nl


Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over Ericsson†Routers:

Ericsson , een van de grootste bedrijven van Zweden, is een leverancier van telecommunicatie-en datacommunicatie-systemen, en gerelateerde diensten, die een scala van technologieŽn, met inbegrip van met name mobiele netwerken. Rechtstreeks en via dochterondernemingen, het heeft ook een belangrijke rol in mobiele apparaten en kabel-tv en IPTV-systemen. Ericsson was ook de uitvinder van bluetooth.

opgericht in 1876 als een telegrafie reparatiewerkplaats door Lars Magnus Ericsson, werd opgericht op 18 augustus 1918. Het hoofdkantoor is gevestigd Inkistš, Stockholm gemeente, sinds 2003, is Ericsson beschouwd als onderdeel van de zogenaamde "Wireless Valley". Sinds het midden van de jaren 1990, heeft uitgebreide aanwezigheid van Ericsson in Stockholm hielp transformeren de stad in een van Europa's hubs van de informatietechnologie (IT) onderzoek. Ericsson heeft kantoren en vestigingen in meer dan 150 landen, met meer dan 20.000 medewerkers in Zweden, en ook belangrijke aanwezigheden in, bijvoorbeeld, het Verenigd Koninkrijk, India, Ierland, de Verenigde Staten, Finland, China en BraziliŽ.

In de vroege 20e eeuw, Ericsson domineerde de wereldmarkt voor handmatige telefooncentrales maar was laat om automatische apparatuur te introduceren. De 's werelds grootste ooit handmatige telefooncentrale, waar 60.000 lijnen, werd geÔnstalleerd door Ericsson in Moskou in 1916. Gedurende de jaren 1990, Ericsson had een 35-40% marktaandeel van de geÔnstalleerde cellulaire telefoonsystemen. Net als de meeste van de telecommunicatie-industrie, Ericsson zware verliezen geleden na de telecommunicatie-crash in de vroege jaren 2000, en moest tienduizenden medewerkers wereldwijd vuren in een poging om de financiŽle situatie te beheren, weer te profiteren door het midden van de jaren 2000.

Ericsson is momenteel 's werelds grootste mobiele telecommunicatie-apparatuur leverancier met een marktaandeel van 35%

Ericsson†Router Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
Ericsson – BP250 HTTP admin default
Ericsson – Ericsson Acc netman netman
ericsson – ericsson acc Multi n/a (none)
Ericsson – Ericsson Acc netman netman
Ericsson – HN294dp (Ericsson Firmware) admin admin
Ericsson – MD110 Telnet MD110 help
ericsson – md110 pabx Multi (none) help
Ericsson – SBG expert expert
Ericsson – W25 (Ericsson Firmware) admin admin
Ericsson ACC – Tigris Platform Multi public (none)