skyblock.nl


Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over Foundry Networks†Routers:

Foundry Networks, Inc is een netwerk hardwareleverancier de verkoop van high-end Ethernet-switches en routers. Het bedrijf werd in 1996 opgericht door Bobby R. Johnson, Jr en werd met hoofdkantoor in Santa Clara, CaliforniŽ, USA. In het eerste jaar de onderneming actief onder de namen Perennium Networks en StarRidge Networks, maar in januari 1997 de naam Foundry Networks werd aangenomen.

Foundry Networks ontworpen, geproduceerd en verkocht high-end enterprise en service provider switches en routers, evenals draadloos, beveiliging en traffic management oplossingen. Het was best bekend om zijn Layer 2 & 3 Ethernet-switches. Foundry Networks was het eerste bedrijf op te bouwen en een gigabit Ethernet-switch schip in 1997, om een Layer 3-switch te bouwen, ook in 1997, aan de firstLayer 4-7 switchmarkt in 1998 te bouwen en tot 10 gigabit Ethernet-aansluitingen enkel in de dozen zijn (sinds 2001).

Foundry Networks 'productlijnen bestond uit de BigIron, EdgeIron, FastIron, IronPoint, IronView, NetIron, SecureIron en ServerIron.

Volgens een Dell'Oro rapport gepubliceerd in Q106, Foundry Networks op nummer 4 in een totaal marktaandeel van meer dan US 3.659 dollar miljoen, en de ServerIron toepassing schakelaar staat op nummer 1 in de wereld voor de totale haven zendingen.

Foundry Networks†Router Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
Foundry Networks – IronView Network Manager HTTP admin admin