skyblock.nl


Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over Hamlet†Routers:

Hamlet is een merk leider in het leveren van oplossingen voor aansluitingen en netwerken. Hamlet producten kunnen worden onderscheiden voor hun High Tech uitvoeringen en betrouwbaarheid.

Naast de traditionele assortiment, waarmee analoge modems, ISDN, ADSL, PCMCIA-kaarten en netwerkoplossingen omvat, Hamlet is nu in staat om nieuwe consumentenproducten zoals beschrijfbare cd, dvd, stand-alone dvd-speler, USB-pen drives en bieden andere accessoires handel gekenmerkt exagerate door Hamlet. Hamlet Internationale samenwerking. Ltd, gevestigd in Taiwan, het is een bedrijf gelegen in het TLC meer dan 15 jaar. De doelmarkten zijn vooral geconcentreerd in China, Europa en het Midden-Oosten. Hamlet heeft zijn leidende rol in een aantal landen zoals ItaliŽ, Ierland, Zwitserland, Polen, Frankrijk, Oostenrijk en Portugal.

De producten portefeuille is onlangs uitgevoerd met een hele reeks van flash-kaarten, zoals Smart Media (SMC) en Multimedia (MMC), de nieuwe generatie multifunctionele PCMCIA-kaarten, USB 2.0-producten en een complete draadloze netwerkverbindingen en Bluetooth selectie. Hamlet producten zijn zeer concurrerend, met hun prachtige prestaties en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Hamlet handelspartners behoren tot de meest prestigieuze internationale niveaus en kan zich rekenen tot de beste IT-distributeurs.

Hamlet†Router Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
Hamlet – HNW300AP (Hamlet Firmware) admin admin
Hamlet – HNWS254 (Hamlet Firmware) admin
Hamlet – HRDSL512W_R (Hamlet Firmware) admin hamlet
Hamlet – HRDSL5400W (Hamlet Firmware) admin hamlet