server075

Email:
skyblockpvp@outlook.com

tarieven web design

Zoekmachine optimalisering
hoe kom ik bovenaan bij Google?

zoekmachine optimalisatie Ontbreekt het je aan tijd of kennis om je website vindbaar te maken? Laat je website dan optimaliseren door onze SEO-specialisten. Wij leggen de basis voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. Onze SEO pakketten bevatten onder meer de volgende werkzaamheden.

Er zijn 3 zaken van belang voor de plek waarin de website in de zoekmachine verschijnt:

U kunt zelf al in de voorbereiding van de ontwikkeling website rekening houden met een aantal punten. server075 adviseert u over deze zaken en zorgt technisch gezien voor alle punten die van belang zijn voor de SEO.

Het aantal bezoekers is mede bepalend voor het resultaat in de zoekmachine. Websites met meer bezoekers scoren beter dan websites met minder bezoekers. U kunt zelf via bijvoorbeeld het inzetten van social media deze bezoekersaantallen positief beinvloeden.

Verder is ook het aantal relevante links naar uw website toe van belang. Relevante links zijn links vanaf andere websites die over het onderwerp gaan van uw website. Het opbouwen van dit netwerk van links wordt linkbuilding genoemd. Zaandam kan u hierin uitgebreid adviseren.

Een zoekmachinevriendelijke website houdt rekening met de volgende punten:

Adverteren bij Google

Google Adwords Wil je je website beter vindbaar maken, maar niet direct de hoofdprijs betalen? Vraag dan een professionele analyse aan! Nu een professionele analyse van € 149,- excl. btw Nu voor maar € 99,- excl. btw

 

Totale score van skyblock.nl: 7.7 uit 10.0

Je website skyblock.nl is geanalyseerd op vindbaarheid in Google, Bing en Yahoo! De totale score van 7.7 is gebaseerd op een gewogen score de techniek, de SEO optimalisatie en de populariteit van je website:

Techniek: 7.3 uit 10.0

De technische kwaliteit van je website is belangrijk bij zoekmachineoptimalisatie. De teksten van een technisch goede website worden beter en gemakkelijker geïndexeerd door zoekmachines. Met een betere kwaliteit van je website, heb je een grotere kans op een hoge positie in de zoekresultaten.

SEO: 87%

Door zoekmachineoptimalisatie (ook wel SEO genoemd) toe te passen op je website, verhoog je de zichtbaarheid van je website voor zoekmachines. Een beter geoptimaliseerde website zorgt voor een hogere positie in Google en meer bezoekers via relevante zoekopdrachten.

Populariteit: 7.0 uit 10.0

De linkpopulariteit geeft aan hoeveel websites er naar je website linken en hoe waardevol die links zijn. Veel zoekmachines gebruiken de linkpopulariteit voor het bepalen van de rangorde van je website.

Quickwins

1.Er zijn 182 uitgaande links op en 20 inkomende links naar je website gevonden. Verhoog je vindbaarheid door het aantal waardevolle inkomende links van relevante websites te vergroten. Met tools als de Open Site Explorer en Majestic SEO kun je zoeken naar relevante links en analyses van websites maken.

2.De volgende zoekwoorden worden vaak gebruikt op je website: webdesign, website, zaandam, design, jou, web, site, contact, tekst, cloud, foto, onderhoud, maken, wij, computer, tarieven, skyblock, . Het beter vindbaar maken van je website begint bij het bepalen van de zoekwoorden waarop je graag vindbaar wilt zijn. Er zijn verschillende manieren om erachter te komen welke zoekwoorden belangrijk zijn. Google's hulpprogramma voor zoekwoorden bijvoorbeeld doet suggesties op basis van een aantal zoekwoorden of op basis van de teksten op je website. Een andere optie is om naar soortgelijke websites als die van jou te analyseren. Zo zie je op welke zoekwoorden zij zich richten.

3.Je website staat met de zoekwoorden server075,webdesign zaandam,jou webdesign op positie 1.ste, 1.ste, 1.ste, in Google. Als je bepaald hebt op welke zoekwoorden je vindbaar wilt zijn, bepaal dan waar op je website je die zoekwoorden gaat plaatsen. Bepaal eerst welke zoekwoorden je aan welke pagina koppelt. Verspreid de zoekwoorden gelijkmatig over alle pagina's. Verwerk vervolgens de zoekwoorden in de paginatitel, de description meta-tag en in de tekst op de pagina.