server075

Email:
skyblockpvp@outlook.com

prijs website prijs website

Mogelijkheden web design
een nieuwe eigen website of uw website restylen

Webdesign compleet pakket

Wij verzorgen het hele traject voor u, van het aanvragen van een domeinnaam en hostingpakket, de eventuele verhuizing, van aanvragen e-mailadressen tot (een begin) van de linkbuilding, die nodig is om uw website goed gevonden te laten worden.

Dit is bij de prijs inbegrepen!

1. een eigen website speciaal voor u ontworpen

Het ontwerp voor uw nieuwe website kunnen wij baseren wij op uw huisstijl. Het ontwerp van een logo/huisstijl behoort ook tot de mogelijkheden.

U heeft de keus uit een statische of een dynamische website.

Statische website

statische websiteEen statische site is geschikt voor kleinere websites, waarvan de inhoud weinig verandert. De pagina's worden als complete bestanden opgeslagen op de server. (daar waar de website fysiek is ondergebracht)

 

Dynamische website

dynamische websiteEen dynamische website is geschikt voor de uitgebreidere websites, waarvan de inhoud regelmatig verandert. Deze vorm is geschikt voor websites waarvan de verwachting is dat deze in de toekomst zullen uitbreiden. Dynamische websites werken met programmeertalen en databases. Het hostingpakket moet hier dan ook bij aansluiten.


Een dynamische website heeft drie voordelen.

opslaan in de database

Aangezien de inhoud van de website in een database wordt opgeslagen bespaart dit veel ruimte op de server (daar waar de website fysiek is ondergebracht).

 



content management systeem
Een ander voordeel is het gebruiksgemak van een dynamische website. De teksten kunnen vanuit uw eigen browser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Firefox) bewerkt worden, net als in een tekstverwerker. U kunt uw website via het CMS (Content Management Systeem) zelf onderhouden zonder enige technische kennis.

 

nieuwsbrievenEen dynamische website is altijd uit te breiden met verschillende functionaliteiten. U kunt hierbij denken aan het tweetalig maken, webwinkels, enquetes of vragenlijsten, componenten voor makelaarskantoren, fotopresentaties, nieuwsbrieven en nog veel meer.

Een dynamische website heeft altijd onderhoud nodig. Updates van de gebruikte software en backups van de database zijn noodzakelijk. Meer informatie  over dit onderhoud vindt u bij webdesign onderhoud

 

2. Restylen; u heeft al een website maar u bent niet (meer) tevreden

website statistiekenWebdesign bureau Zaandam kan natuurlijk ook uw website restylen.  U vindt misschien het huidige ontwerp van uw website gedateerd of uw website is technisch gezien verouderd. Misschien past de uitstraling van uw website niet meer bij uw imago of scoort uw website slecht in Google. Misschien is de structuur van uw website onduidelijk en wilt u een overzichtelijke en transparante website. U wilt misschien uw site uitbreiden met een inlogmodule of een zoekmodule, verschillende talen etc.?
Ook nu kunt u kiezen voor de statische website of de dynamische website, zoals hierboven beschreven.


3. ...en verder

zoekmachineoptimalisatieHet is natuurlijk belangrijk dat uw website snel en goed gevonden wordt op het internet. Zaandam zorgt ervoor dat uw website zoekmachine vriendelijk gebouwd wordt en adviseert u ook over de optimalisatie van de website.

 


schrijven van website tekstenOok kunnen wij u adviseren over waar u op kunt letten bij het schrijven van de teksten. Behalve dat uw website leesbaar moet zijn kunt u ook vast rekening houden met de vindbaarheid door de zoekmachines.
Teksten schrijven is een verhaal apart. server075 kan voor u een professional inschakelen. die website teksten schrijft die zoekmachinevriendelijk zijn, helder en begrijpelijk voor de beeldschermlezer.contact opnemen met server075

En natuurlijk wilt u graag weten hoeveel bezoekers op uw website komen. Deze statistieken zijn altijd inbegrepen in de prijs.

 

terug naar boven