server075

Email:
skyblockpvp@outlook.com

Website onderhoud
uw website zelf onderhouden via een CMS of niet

website beveiligingEen website is eigenlijk nooit klaar. Behalve het up-to-date houden van uw website is ook de beveiliging een punt om rekening mee te houden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er spam wordt verstuurd via uw website of dat uw website wordt gebruikt voor andere vervelende zaken. U kunt daarom kiezen uit meerdere mogelijkheden.

U wilt graag dat uw website door ons wordt onderhouden?

website onderhoudWij passen voor u de website aan tegen uurtarief. De wijzigingen staan meestal diezelfde dag nog op de site.

 

U wilt graag een onderhoudscontract?

beveiligde websiteMet een onderhoudscontract van Zaandam blijft uw website goed beveiligd en actueel. U stuurt ons de aanpassingen en wij verzorgen deze voor u, evenals de noodzakelijke updates. Dit onderhoudspakket passen wij aan aan uw wensen. Het is gebaseerd op het aantal uren waarvan wij samen denken dat nodig is (in overleg dus). Bij dynamische websites moet u er wel rekening mee houden dat er ook regelmatig beveiligingsupdates geinstalleerd moeten worden en backups moeten worden gemaakt.

 

U wilt graag zelf uw website onderhouden?

website content management systeemMet een CMS (een content management systeem) kunt u op eenvoudige wijze pagina's toevoegen aan uw website of zelfs extra knoppen maken zonder enige technische kennis. U kunt de inhoud aanpassen (nieuwe foto's of tekst toevoegen) zonder dat u bang hoeft te zijn dat er iets fout gaat. De instructie voor dit CMS kunnen wij bij u op locatie geven op uw eigen computer.

Bij dynamische websites is dit systeem via uw browser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Firefox) te bereiken. U kunt via uw eigen computer inloggen om uw website aan te passen.

Houdt u wel rekening met de noodzakelijke beveiligingsupdates die wij via een eventueel onderhoudscontract voor u kunnen verzorgen.

Graag geef ik u meer informatie over het onderhoud van uw website.