server075

Email:
skyblockpvp@outlook.com

contact opnemen met server075

Website statistieken
met Google Analytics
en Statcounter

statistiekenMet Google Analytics kunt u zien hoeveel bezoekers uw site hebben bezocht, wat ze op uw site doen en hoe lang ze op uw site blijven. Deze service van Google is gratis.
Wij voegen een klein stukje code aan uw website toe, zodat Google precies bijhoudt welke zoekwoorden de bezoekers gebruiken, hoe lang ze op uw site blijven, waar ze op klikken of via welke link ze uw site bezoeken.
Dit en nog veel meer is mogelijk. Deze resultaten worden steeds een dag later weergegeven.

Daarnaast maken we ook vaak gebruik van een andere tellers. Deze teller is gratis en het voordeelhiervan is dat u meteen resultaat kunt zien. Ook nu kunt u zien hoe lang uw bezoekers blijven, welke zoekwoorden ze gebruiken, via welke pagina ze binnenkomen en nog veel meer.

Een klant schrijft: De website blijft goed bezocht worden, tijdens gesprekken met prospects is er altijd meer verkeer. Via Statcounter controleer ik op de Blackberry, net voor de afspraak, waar de prospect naar gekeken heeft. Is echt super!!! Daardoor lopen de gesprekken meer gesmeerd omdat ik heb gezien waar ze specifiek in zijn geïnteresseerd.