server075

Email:
skyblockpvp@outlook.com

Werkwijze
hoe komt een website tot stand

1. Orientatiegesprek

orientatiegesprekIn het orientatiegesprek bespreken wij uw wensen, ideeën en eisen die u hebt ten aanzien van uw website. Wat is uw doelgroep, welke websites spreken u aan, welke juist niet, welk beeld heeft u voor ogen? 
Ook de indeling van de website komt ook aan de orde. Dit is belangrijk om een idee te krijgen van de omvang van de website. Wij kunnen u adviseren u over een domeinnaam, de hosting, het schrijven van de teksten en de eventuele extra mogelijkheden. Het kennismakingsgesprek vindt meestal plaats bij de opdrachtgever. Deze fase kost u niets en verplicht u ook tot niets.

2. Offerte voor de website

offerte webdesignAan de hand van onze bespreking en uw wensen stellen wij een passende offerte voor u op. Zo duidelijk mogelijk wordt hierin aangegeven wat de prijs van de verschillende onderdelen zal zijn en wat u van server075 kunt verwachten. Deze offerte ontvangt u meestal binnen een dag. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte maak ik voor u een conceptpagina. (een website ontwerp) .

3. Bouw van de website

website bouwenDeze conceptpagina is het uitgangspunt voor de bouw van de website en wordt daarom uitgebreid met u besproken.
Als u zowel het functioneel- als het grafisch design hebt goedgekeurd gaan we de website ook daadwerkelijk bouwen. U ontvangt een factuur (aanbetaling) van 40% van de totaalprijs. U ontvangt  een voorlopig webadres waarop u de bouw van de website kunt volgen.

4. Oplevering van de website

oplevering van de websiteNadat u de website hebt goedgekeurd publiceren wij uw nieuwe website op internet. In de eerste maand na oplevering kunt u nog steeds allerlei kleine wijzigingen aan ons doorgeven. Wij brengen hier geen kosten voor in rekening.
Aanmelding bij zoekmachine's en pagina's die naar uw website linken horen bij deze fase. Wij geven u ook informatie over hoe u zelf mee kunt werken om uw website zo hoog mogelijk bij Google te laten eindigen. Samen met u stellen wij uw e-mailprogramma in met uw nieuwe e-mailadres(sen). U krijgt zonodig instructies over het beheren van uw website. U ontvangt nadat deze fase is afgerond de factuur met het restbedrag.

5. Onderhoud, backups en updates

updatesWanneer u hebt gekozen voor een dynamische website worden de gegevens vastgelegd in een database. Regelmatig maken wij een backup en houden het dataverkeer van uw website in de gaten. Wij installeren de laatste beveiligingsupdates die noodzakelijk zijn voor de continuiteit van het bestaan van uw website. Deze fase valt binnen een eventueel af te sluiten onderhoudscontract.